in

“ŽELEO JE DA JOJ BUDE BLIZU” Danijel ubio devojku, pa njeno telo danima čuvao u plastičnoj kutiji

Danijel Blas Torealba (21) i njegov brat Edvin Umberto Čavez Blas (19) uhapšeni su nakon što je raspadnuto telo Destini Munjoz (17) pronađeno u plastičnoj kutiji u vozilu parkiranom ispred prazne kuće, rekla je policija u ponedeljak.

Policija je telo, koje je bilo o poodmakloj fazi raspadanja, pronašla 5. oktobra u severnom Feniksu, gde su Danijel i njegova devojka živeli sa njihovim jednogodišnjim detetom, navodi se u sudskim dokumentima.Policija veruje da je Munjoz umrla 26. septembra, 10 dana pre nego što je njeno telo pronađeno, prenosi “Telegraf”.

Braća su uhapšena i optužena za sakrivanje tela i falsifikovanje dokaza. Navodno su planirali da njeno telo raskomadaju motornom testerom i zakopaju delove.

Autopijac.com

Policija je pronašla motornu testeru, pištolj, rukavice, selotejp i nekoliko drugih predmeta za koje veruju da su korišćeni za sakrivanje tela.Obdukcija je pokazala da je Munjoz umrla zbog rane od metka, ali su braća policiji dala različita objašnjenja.Danijel je rekao da se Destini upucala u lice tokom svađe i da je nekoliko puta u prošlosti pretila da će sebi oduzeti život.Međutim, njegov brat je rekao da je Destini udarila glavu ili se slučajno upucala kad je pala.

Nakon smrti devojke, Danijel je sa njenog telefona slao poruke njenoj porodici kako “ne bi brinuli za nju”.Rekao je da nije obavestio policiju jer nije želeo da upadne u nevolju zbog “ilegalnog posedovanja oružja”.Dodao je kako ju je držao u plastičnom kontejneru jer je “želeo da joj ostane blizu”.Njegov brat navodno mu je pomogao da očisti mesto zločina i snimljen je na nadzornoj kameri kako u prodavnici kupuje kontejner, traku i motornu testeru.

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Bekić: Deca veliki epidemiološki problem, uskoro uvođenje onlajn nastave

DANAS SE DONOSI ODLUKA! Sastao se tim za škole, razmatra se onlajn nastava od ponedeljka