in

ZBOG SMRTI PORODILJE AJLE ŠUKURICE HOT PROTEST U PODNE

Usubotu u podne najavljen je protest ispred Opšte bolnice Bar. U najavi koja je objavljena na društvenim mrežama građani najavljuju podnošenje zahtjeva da se istraže okolnosti smrti Ajle Šukurica Hot (27) koja je preminula dva dana nakon porođaja.
Preminula porodilja u Kliničkom centru– Smrt mlade, zdrave majke nas je sve ostavila nijeme, ali upravo zbog takve tragedije ne smijemo više da ćutimo – navodi se u najavi potpisanoj „svi smo mi Ajla“

Autopijac.com

Porodilja je preminula u srijedu u Kliničkom centru Crne Gore, dva dana nakon što se porodila u Opštoj bolnici Bar.Direktorica KCCG Ljiljana Radulović je kazala da smrt porodilje nema nikakve veze sa kovidom.
– Ona je operisana u OB Bar, životno ugrožena je transportovana ka KCCG, urađeno je sve da ostane živa, međutim, terapija nije dala očekivani odgovor i ona je nažalost preminula – navela je Radulović i dodala da detalje ne može da iznosi zbog zaštite privatnosti.Ajla Hot preminula je posle trećeg porođaja. Mlada žena je za sobom ostavila troje djece: kćerku, dva sina i supruga.

Izvor: Pobjeda

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

/VIDEO/ Divovi iz stvarnog svijeta za koje ne biste povjerovali da zaista postoje

Brnabić odgovorila Safeti Biševac: Poreska uprava da proveri sve koji rade za platu od 500 evra