in

Zbog ove veze su srpski nacionalisti Cecu razapinjali na stub srama: Evo kako je branila svoju ljubav s muslimanom!

Autopijac.com

Zbog ove veze su Cecu razapinjali na stub srama: Evo kako je branila svoju ljubav s muslimanom!

Iako je danas možemo teško zamisliti u vezi sa Muslimanom, zbog njenog odnosa sa kontroverznim Arkanom koji ju je stavio na loš glas u pojedinim državama regiona, upravo sa jednim je bila tokom devedesetih godina prošlog veka.

Mnogi se sećaju da je Ceca početkom devedesetih živela u Švajcarskoj i to sa Hajrudinom Harom Samardžićem, koji se u javnosti prvobitno pojavio kao – kafedžija.

Nedugo potom, oslovljavali su ga kao estradnog menadžera i fudbalera, a strastvena veza je nailazila na žestoke kritike javnosti, zbog početka rata na ovim prostorima i jačanja nacionalizma.

Autopijac.com

– Ko to ima pravo da mi sudi i da određuje koga ću u životu da volim? Ja sam svog čoveka Haru zavolela pre nego što je počeo rat, i zar je trebalo da se raziđemo jer našu vezu ne odobravaju kolege i novinari? – besno je komentarisala Ceca domaćim medijima tadašnje napade javnosti, braneći svoju ljubav.

Međutim, nakon nepune tri godine zabavljanja, odlučili su da raskinu. Ceca je isticala kako njihova veza nije imala budućnost, dok je Haro, pak, bio mnogo oštriji u komentarisanju svoje nekadašnje drage.

Navodio je da mu je nanela mnogo zla, da ne želi nikad više da je vidi, te ju je optužio da je zbog nje završio u logoru, ubeđen da ona stoji iza toga. Revoltirana, Ceca je posle raskida izjavljivala da sa Harom nikad nije bila u pravoj vezi.

Izvor: politika-ekspres.net

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

“Počelo je uobičajenim simptomima”

DVA MUŠKARCA PREVOZILA DROGU U AUTOMOBILU! Policija u Bogutovcu zaplenila oko kilogram marihuane