ZAVRŠENA OSTAVINSKA RASPRAVA NAKON ŠABANOVE SMRTI: Baš sve je ostavio NJOJ

Legendarni pjevač narodne muzike poginuo je u saobraćajnoj nesreći u februaru 2019. godine, a nedavno je završena ostavinska rasprava nakon Šabanove smrti.

Otkako je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći nastradao legendarni pjevač, nagađalo se kome će ostati njegovo bogatstvo. Šaban Šaulić je iza sebe ostavio četvoro djece: ćerke Sanelu i Ildu, sina Mihajla i vanbračnog sina Roberta.

Nije tajna da se tokom pjevačeve višedecenijske karijere upravo supruga Gordana brinula o finansijama, a na nedavno završenoj ostavinskoj raspravi sva djeca odrekla su se nasljedstva u njenu korist.

“Još za života Šaban je pričao da je Goca glavna kada su sve finansije i papirologija u pitanju. Djecu je zbrinuo na vrijeme, svi su imali svoje nekretnine, svoje poslove, ali sve ostalo vodilo se na Gocu. Ona je plaćala poreze, račune, vodila Šabanovu karijeru preko svoje firme, tako da nema mjesta nikakvim nedoumicama. Njoj su pripala i sva autorska prava “,  kaže izvor za “Svet” i dodaje da vanbračni sin Robert ipak nije dobio svoj dio.

Šabanova mlađa ćerka je nedavno napravila veliku životnu promjenu, sa suprugom Bojanom i ćerkom Emom se preselila u Ameriku gdje je pokrenula posao – drži časove tenisa koji je kao djevojčica trenirala. Sanela uživa u svojoj unuci kojoj je podario sin Luka, a sin Mihajlo se rijetko eksponira u javnosti.

Izvor: Lepa&Srećna

Total
10
Shares
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Related Posts