in

Završena dionica puta do Sopoćani,uskoro otvaranje uz prisustvo Vučića

Svi radovi na rekonstrukciji putnog pravca od Pazarišta (Starog Rasa) do manastira Sopoćani biće završeni u narednih nekoliko dana, kada bi obnovljenu saobraćajnicu trebalo da obiđe predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Autopijac.com

U kompaniji “Novi Pazar put”, koja izvodi radove, su nam rekli da je asfaltiranje završeno i da je ostalo da se odrade još neki sitniji radovi.“Ostalo nam je da postavimo saobraćajnu signalizaciju, sredimo propuste i još neke sitnice. To će biti završeno do ponedeljka, posle čega ćemo raditi na uređenju prostora pored puta”, kratko su nam kazali.
Radovi na potpunoj rekonstrukciji tog 5,5 kilometara dugog putnog pravca trajali su tri meseca.Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, obnovljenu deonicu tokom sledeće nedelje trebalo bi da obiđe i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.On je tokom poslednje posete ovom kraju, u decembru 2021. godine, razgovarao sa igumanima manastira Sopoćani i obećao im da će put biti rekonstruisan.

Danas.rs

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

Poslanik BS Amer Smailović od srpske policije doživio neprijatnosti

ZBOG OVAKVIH SE DEŠAVAJU TEŠKE NESREĆE – Bahati vozač divlja na dionici puta Novi Pazar – Kraljevo, za dlaku izbegao sudar (VIDEO)