in

VULIN: Dok god je Vučić na čelu Srbije, marihuana neće biti legalizovana

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin posjetio je danas Studentski grad na Novom Beogradu i razgovarao sa studentima povodom obilježavanja 26. juna – Međunarodnog dana protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.

Vulin je istakao da ne postoje lake i teške droge i da marihuana u Srbiji neće biti legalizovana dok god je na čelu Srbije Aleksandar Vučić.

“Čak 80 posto krivičnih djela nastaje i proističe zbog droge. Srpska policija nastavlja žestoku borbu protiv organizovanog kriminala i narko-dilera koji zarađuju ogromne svote novca trujući našu djecu, našu omladinu. Lake i teške droge ne postoje, i baš kao što hapsimo one s kilogramima kokaina ili heroina, isto tako hapsimo i one sa jednim džointom. Dok je predsjednik Vučić na čelu Srbije, dok sam ja ministar unutrašnjih poslova, marihuana neće biti legalizovana u našoj državi”, poručio je ministar unutrašnjih poslova prilikom razgovora sa studentima.

On je naglasio da je Studentski grad kontrolisano mjesto, bezbjedno mjesto, ustanova koja ima svoja jasna pravila koja se poštuju.

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

Čudna dešavanja na Suncu zbunila naučnike! Trenutna aktivnost znatno veća od predviđanja NASA i NOAA

Historičar Milivoj Bešlin: Abazović ide na poklonjenje Vučiću i rukoljub Porfiriju