in

Vučić o sukobu Hrkalović-Stefanović:Verujem u institucije, imao bih pitanje za Hrkalović

Nadležni organi su ustanovili da je prisluškivanja bilo. Čini mi se više od 1600 ili 1800 puta. Verujem da će nadležni organi utvrditi i sve ostalo, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić na pitanje o nedavnom intervjuu bivše državne sekretarke MUP-a Dijane Hrkalović.

Kontroverzna bivša državna sekretarka MUP-a je svog tadašnjeg pretpostavljenog, ministra policije Nebojšu Stefanovića, optužila da je prisluškivao predsednika Aleksandra Vučića, namestio slučaj “Jovanjica” i štitio Veljika Belivuka i njegov klan.

– Nadležni organi su ustanovili da je prisluškivanja bilo. Čini mi se više od 1600 ili 1800 puta. Verujem da će nadležni organi utvrditi i sve ostalo. Ni reč više neću reći, jer znam kako bi pojedini mediji to preneli – kazao je Vučić

Autopijac.com

Istakao je i da nema pravo da kaže šta misli.- Ne zamerite mi koliko sam ostario ovih godina, jedino mi brzo i dobro radi mozak, pa bih rekao neki ciničan komentar – kazao je on.Dva puta je, kako kaže, gledao šta je rekla gospođa Hrkalović.- Dvaput sam gledao intervju, imao bih neka pitanja, ali neka ih postave nadležni organi. Biće ono što kaže tužilaštvo. To je njihov posao. Nisam ja tu da postavljam pitanje, već nadležni organi. Psihologijom se pomalo bavite i vidite da li je bila iskrena ili ne. Jedino je sigurno – da ja nisam njima učinio ništa nažao. O moralu da ne pričam… O tome da se prisluškuje šef države da ne pričam. Šta vam je posle toga ostalo? Dve, dve i po godine ima da sam o tome pričao – istakao je Vučić.Naglasio je i da veruje u institucije Srbije.

– Ne mogu ja time da se bavim, ja moram da se bavim Briselom, ugljom, mazutom. Verujem u institucije, verujem u državu Srbiju, to je važna poruka za građane – istakao je Vučić.

blic.rs

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

Čovek danima za 200 dinara iznosio kilograme mesa iz radnje, dok nije otkriveno kako mulja!

Reakcija Rijaseta IZ BiH na nove podvale MUP-a RS