in

Vučić Merkelovoj: Ovo je vaša druga kuća

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras, na kraju zajedničkog obraćanja medijima sa Angelom Merkel, da je Srbija njena druga kuća. Uz zahvalnost na poseti, preneo je novinarima da je nemačku kancelarku poslednje dve godine “molio” da dođe u posetu Beogradu. “Hvala što je to i prihvatila”, rekao je Vučić.

Autopijac.com

Dodao je da je u razgovoru na terasi Palate Srbija, rekao Merkelovoj da je našem narodu uvek važno da pokaže koliko smo dobri domaćini, te da bi jedina uvreda mogla da bude da nam gost kaže da u tome nismo uspeli.
“Ona mi je na to odgovorila da bi svašta mogla da kaže, ali ne i da nismo dobri domaćini. Hvala vam na poseti, ovo je vaša druga kuća”, poručio joj je predsednik Vučić. Nakon zajedničke pres konferencije, Vučić i Merkel nastaviće razgovore na radnoj večeri, koja će, kako Tanjug saznaje, biti priređena u Vili Mir.

Nemačka kancelarka prenoći će u Beogradu, a sutra ujutru iz Srbije odlazi u Tiranu. Sa beorgadskog aerodroma će je, prema informacijama Tanjuga, ispratiti predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji ju je danas posle podne i dočekao uz najviše počasti.
Tanjug

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Rat na Fejzbuku! DR NESTOROVIĆ je u pravu!? Srbi u potrazi za lekom protiv

Kolašinac ponovo na klupi Novog Pazara