in ,

Vremenska prognoza za 13 april

Minimalna temperatura u Srbiji biće -2°C, dok će maksimanla dnevna biti 23°C.

U Srbiji nakon hladnog jutra i ređe pojave slabog mraza, tokom dana pretežno sunčano i još malo toplije nego u utorak. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -2°C do 6°C, a maksimalna dnevna od 19°C na istoku do 23°C na zapadu i jugozapadu Srbije. Uveče vedro. Temperatura u 22h od 4°C do 11°C.

U Beogradu sunčano i toplije nego u utorak. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 6°C u centru, na obodu grada oko 3°C, a maksimalna dnevna 20°C. Uveče suvo i oko 11°C u 22h.

U Nišu nakon hladnog jutra, u toku dana sunčano i toplije nego u utorak. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna 20°C.

U Užičkom regionu nakon vrlo hladnog jutra i ređe pojave slabog mraza, tokom dana pretežno sunčano i još malo toplije nego u utorak. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -2°C do 2°C, a maksimalna dnevna od 20°C do 22°C. Na Zlatiboru i Tari sunčano i najviše oko 15°C na 1000 mnv.

Autopijac.com

U Vojvodini nakon hladnog jutra i ređe pojave slabog mraza, tokom dana pretežno sunčano i još malo toplije nego u utorak. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C do 4°C, a maksimalna dnevna od 19°C u Vršcu do 21°C na zapadu Srema. Uveče vedro. Temperatura u 22h od 6°C do 9°C.

U Novom Sadu nakon hladnog jutra, u toku dana sunčano i još malo toplije nego u utorak. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna dnevna 20°C. Uveče suvo i oko 9°C u 22h.

U Subotici nakon hladnog jutra, u toku dana sunčano i još malo toplije nego u utorak. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna dnevna 20°C. Uveče suvo i oko 8°C u 22h.

Vreme narednih dana

U četvrtak nakon hladnog jutra, tokom dana pretežno sunčano i još toplije nego u sredu. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 0°C do 7°C, a maksimalna dnevna od 20°C do 24°C. U petak toplo uz duže sunčane periode i postepeno naoblačenje popodne na severu. Za vikend i početkom iduće sedmice svakim danom hladnije uz oblačnije vreme sa povremenom kišom.

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

dr Haris i dr Dženana Plojović: Pazarski studenti uvjek najbolji u generaciji

Dodik parkirao oklopna vozila pred zgradu Vlade RS-a: Čuva ga Specijalna antiteroristička jedinica