in

VJT naložilo proveru dve osobe zbog poreske utaje i droge

BEOGRAD – Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog Prvom osnovnom javnom tužilaštvu da izvrši provere u odnosu na B.I. i S.V. u cilju utvrđivanja eventualnog postojanja bitnih elemenata krivičnog dela poreska utaja, s obzirom da iz informacija objavljenih u medijima proizilazi sumnja u znatnu nesrazmeru između imovine B. I, koju eksponira i njegovih prihoda.

U tom cilju potrebno je da se sa ovim licima obavi i informativni razgovor, navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva.

Autopijac.com

Takođe, imajući u vidu medijske navode, kao i video zapise emitovane na TV Pink, na kojima je B.I. ušmrkavao supstancu nalik na opojnu drogu i pohvalno se izjašnjavao o upotrebi narkotika, potrebno je obaviti informativni razgovor sa B.I. i na te okolnosti, radi utvđivanja okolnosti eventualnog izvršenja krivičnog dela Neovlašćeno držanje opojnih droga.

Naročito je potrebno da se B. I. izjasni kada su i gde ti video zapisi sačinjeni, ko ih je sačinio i u koju svrhu, kao i na koji način je i od kog lica nabavio navedene supstance.

Prema informacijama Tanjuga, B.I. je jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao “Baka Prase”, o kome je TV Pink sinoć emitovao dokumentarni film.

Tanjug

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Biševac: Evropske medalje i nagrade iz Skoplja podstrek za razvoj ženske odbojke

Zukorlić pozvao Nikšića da se pokaje i vrati u redove SPP-a (VIDEO)