in

(VIDEO)Vučić: Idem sutra u Tiranu, tamo će biti dobrih stvari za naše građane

Razgovarao sam sa skoro svim saradnicima, malo pre, juče i danas, sa prijateljima i predsednicima više zemalja i premijerima o odlasku u Tiranu, rekao je Vučić na poligonu u Nikincima, gde prisustvije vojnoj vežbi.

Ja nemam problem, nemam sujete, uvek vodim računa o svemu. Nekad vas obuzme emocija, kada vam neko mesecima i nedeljama unazad proizvodi krize. One su nešto o čemu mediji samo izveštavaju, a ja sa tim moram da živim, da se brinem o našem narodu, da brinem o ekonomiji…Živ ste čovek, morate da reagujete – rekao je Vučić.

Kako je dodao, “omaklo mu se, nije ni blesav ni lud, ni glup”.

– Što se tiče Tirane, tamo će biti dobrih stvari za naše građane, poput smanjenja cene rominga. Za mene je vrlo teško kada je reč o Kosovu i Metohiji, da razumem taj jezik “dve strane”, i to je ono što izaziva jed i bes – istakao je on.

Kako je dodao, “nisam siguran, ali svakakako će neke koristi biti od mog odlaska u Tiranu”.

– Ako ne bih otišao, sigurno bi bilo velike štete – rekao je Vučić. Kako je doda, “možda su moji saradnici u pravu kada kažu da treba jedan odgovor da se čuje”.

Na vojnoj vežbi u Nikincima prikazana je moderna oprema koju poseduju jedinice Vojske Srbije, a akcenat je na upotrebi dronova, ali i bespilotnih letelica.

Vežbi prisustvuje i ministar odbrane Miloš Vučević i načelnig Generalštaba vojdke Srbije gneral Milan Mojsilović.

Izvor:Tanjug/Blic

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

STRAVIČAN NAPAD U NEMAČKOJ – Muškarac izbo dvije devojčice na putu do škole, jedna preminula

U Beranama udario brat na brata