in

(VIDEO)Nana preko noći postala hit na TikToku: Svi se smiju ponudi za brak koju je dobila, a pratioci ne prestaju da pišu

Na društvenoj mreži TikTok najveći broj profila pripada deci i mladima, gde snimaju razne interesantne sadržaje, a da ima i starijih koji se ne libe da pokažu svoju duhovitost, kreativnost i ujedno nasmeju ostale, pokazala je Nana koja je preko noći postala viralni hit.

Reč je o starijoj gospođi, seoskoj domaćici, koja zajedno sa “komšijom”, kako ga nazivaju pratioci, snima skečeve iz svakodnevnog života i na taj način privlači pažnju sve šire publike, zbog čega su se njeni video snimci našli i na drugim društvenim mrežama.

Jedan nedavno objavljeni silno je nasmejao korisnike društvenih mreža, kada je Nana dobila bračnu ponudu od “Amerikanca”, baš u trenutku kada je krenula po vodu.

Stariji gospodin kog predstavljaju kao “Amerikanca”, Nani se otvoreno “nabacivao”, uveravajući je da mu pored njega neće ništa nedostajati, pa je, eto, došao da proveri da li je razmislila o zajedničkom životu sa njim.

“Dok odem do vode, vidiću, predomisliću se možda. Dobro, ako me dugo nema… Nešto si mi, brate, uranio. Dobro, vidiću, doviđenja”, nećkala se Nana, ali udvarač nije odustajao.

Komentari na ovaj, samo jedan od mnogobrojnih Naninih skečeva, ne prestaju da stižu.

“Sredila se”, “Nana legenda”, “Srce si, Nano”, “Carice”, “Ovo je vrh”, “Žena kraljica”, “Bravo”, pisali su pratioci.

Ovakvi komentari mogu da se vide ispod gotovo svih njenih video snimaka u kojima se ne libi da opsuje, ogovara, deli životne lekcije, pokazuje kako se rade kućni i seoski poslovi, daje praktične savete ili peva.

Pratioci su se, čini se, sa vrednom, zabavnom i simaptičnom Nanom poistovetili pa joj svakodnevno pišu i podržavaju ono što radi, a neki od njenih video snimaka imaju i na desetine hiljada pregleda.

@ja.sam.nana

♬ original sound – Nada Husti

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

Halitović sa Halilom Alrashoudom posjetio mušku i žensku medresu “Sinan-beg”

Brak nije ugovor o tjelesnom užitku