in

(VIDEO) Uznemirujući prizori iz Trnova: Poplavila štala sa 130 ovaca, skoro sve uginule

Situacija u Trnovu s poplavama postaje sve gora. Broje kuće su poplavljene, stanovnici se evakuišu, materijalna šteta je velika, a jedan od poljoprivrednika ostao je bez 130 ovaca.

Ekipa N1 televizije je snimila trenutno stanje u štali u kojoj su boravile ovce.

Poljoprivrednik Goran Golijanin sinoć nije na vrijeme zatvorio vrata štale, a za N1 je ispričao da se poljoprivredi posvetio intenzivno posljednje četiri godine.

“Stradalo je više od 120 elitnih grla koje sam ja godinama izdvajao. Sve vrijeme bavljenja ovim ja sam prodao samo 11 ženskih grla, sve ostalo sam ostavljao za sebe. Sinoć oko 22:00 sata smo ih obilazili, nije izgledalo kao da voda može prodrijeti, jer je korito rijeke bilo veoma udaljeno, ali voda se izlila doslovno na livadu. Nismo to očekivali”, ispričao je Golijanin.

Jutros je prije 6:00 sati obišao to područje koje je, kako kaže, bilo poplavljeno, a nakon toga je ugledao i stravičan prizor u štali.

“Kada sam uključio lampu vidio sam da kod nekoliko ovaca u tom mraku svijetle oči i kada sam otvorio vrata one su pošle za mnom. Došle su do jedinog suhog dijela na ovom prostoru i nakon toga smo ih sve skupili. Preživjelo je 16 ovaca, a 17. je bila živa pola sata i nakon toga je uginula. Neizvjesno je i za ove što su preživjele jer su nadojene ledenom vodom”, kazao je.

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Objavio sandzaklive

(VIDEO) Abazović: Najveći dio stanovništva u Crnoj Gori se osjeća Srbima

Ruska manekenka koja je napustila slavu zbog islama: Istinita priča o povratnici Mashi Alalykini