in

/VIDEO/ Tutin: Rada u TUTINU za 7 pjesama uzela 20.000 evra? Kitili je novčanicama… |

Pjevačica Rada Manojlović je nedavno bila gošća na jednom slavlju u Tutinu, gdje se pojavila po želji mladenaca, a svatovi su je sve vrijeme kitili evrima.

Kada je posle sahat vremena završila nastup, sa svadbe je izašla navodno bogatija za 20.000 evra.

– To je bilo jedno prelijepo veselje, ali vam neću reći koliko sam novca zaradila. Neka to ostane tajna. Tačno je da je bilo dosta bakšiša, ali je mnogo bitnije da su se i mladenci i svatovi odlično proveli. Bilo je ludo i nezaboravno – rekla je pjevačica, a zatim otkrila nešto više i o mladencima iz Tutina:

– Domaćini su bili divni. Oni žive u Njemačkoj, a veselje su pravili u Tutinu jer su odatle rodom. To je bila jedna prava bošnjačka svadba, sa dosta interesantnih običaja. Veoma sam zahvalna mladencima Almi i Denisu Kahroviću što su baš mene izabrali da im uveličam najljepši dan u životu. Oni su divni mladi ljudi i baš se vidi da se mnogo vole.

Rada je nastup u Tutinu počela pjesmom “Ja nemam drugi dom” Lepe Brene, koja je izabrana za svadbeni ples. Posle toga je izvela svoja tri hita “Svadba”, “Marakana” i “Biseri i svila”.

Autopijac.com

Kako piše Informer, ubjedljivo najveći bakšiš Rada je uzela za pjesmu “Evropa” Stoje Novaković. Dok je pjevala taj gastarbajterski hit, oko nje su pljuštale novčanice od 200 i 500 evra.

Pjevačica se, kako se navodi, dobro oparila i dok je izvodila numere “Za nas kasno je” Aleksandre Prijović i “Mutivoda” Sanje Đorđević. Kada je otpjevala ovih sedam pjesama, Rada se punih džepova oprostila od mladenaca i svatova i krenula za Beograd.

Izvor Sandzak Danas / Telegraf

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

-9 Points
Upvote Downvote

2 Comments

Leave a Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

Nije časno ni islamski proganjati ljude stalnim osudama i loviti njihove greške

Prvi put na Australian Openu teniserka s hidžabom |