in

(VIDEO) Raketirana američka ambasada u Bagdadu |

U Saopštenju iračke vojske navodi se da su dvije žene povrijeđene u napadu, kao i da su rakete lansirane iz naselja Dora u Bagdadu. Najmanje četiri rakete ciljale su američku ambasadu u jako utvrđenoj „zelenoj zoni“ Bagdada, saopštila su danas dva neimenovana iračka bezbjednosna zvaničnika.

#Iraqis #Resistance did the bombardment of #Ayn_al_Asad bases which’s under occupation by oil thieves in #Anbar/#Iraq s western province

5 missiles landed in that base & it was panic 😱 among thief’s & stealing_erz#عراقي said it many times we ve zero tolerance for looters ! pic.twitter.com/w5olTB2o9n

— SyriaWarNews🇸🇾🇳🇴🇮🇷🇮🇶🇦🇿🇾🇪 (@ilias90sam) January 5, 2022

Najmanje četiri rakete ciljale su američku ambasadu u jako utvrđenoj „zelenoj zoni“ Bagdada, saopštila su danas dva neimenovana iračka bezbjednosna zvaničnika.

Zvaničnici su saopštili da su tri projektila pala unutar perimetra američke ambasade, a da je jedan od njih pogodio školu koja se nalazi u obližnjem stambenom kompleksu, prenosi agencija AP. Kako navodi američka agencija, zvaničnici su govorili pod uslovom da ostanu anonimni, jer nisu bili ovlašćeni da razgovaraju sa medijima.

U saopštenju iračke vojske navodi se da su djevojka i žena povrijeđene u napadu, kao i da su rakete lansirane iz naselja Dora u Bagdadu.

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Objavio sandzaklive

Paučinac: Vučić nam je rekao jedinu istinu, a to je da policajci neće krivično odgovarati!

Australija protjeruje Đokovića, ponovo mu oduzeli vizu – Sandzaklive.rs