in

(VIDEO) Pokušao kamionom proći ispod nadvožnjaka pa zaglavioVozač kamiona je u Zagrebu u utorak popodne zapeo ispod nadvožnjaka na izlazu iz Strojarske ulice u staru Branimirovu ulicu. S obzirom na to da je zaglavio samo prednji dio prikolice, zaključili su da je najbolje isprazniti par guma kako bi se spustila visina prikolice nekoliko centimetara, pa su zatim izvukli kamion, piše 24sata.hr Prikolica […]
The post (VIDEO) Pokušao kamionom proći ispod nadvožnjaka pa zaglavio appeared first on Sandzaklive najnovije vijesti iz Sandžaka.

Vozač kamiona je u Zagrebu u utorak popodne zapeo ispod nadvožnjaka na izlazu iz Strojarske ulice u staru Branimirovu ulicu.

S obzirom na to da je zaglavio samo prednji dio prikolice, zaključili su da je najbolje isprazniti par guma kako bi se spustila visina prikolice nekoliko centimetara, pa su zatim izvukli kamion, piše 24sata.hr

Prikolica kamiona i strop nadvožnjaka su oštećeni, no povrijeđenih, kako javljaju, nije bilo.

Policija je dojavu dobila u 12:30, ali nisu zatekli nesreću jer vozila više tamo nije bilo.

The post (VIDEO) Pokušao kamionom proći ispod nadvožnjaka pa zaglavio appeared first on Sandzaklive najnovije vijesti iz Sandžaka.

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Velike policijske akcije u Banjaluci: Uhapšeni predati u nadležnost Tužilaštva BiH

Benzema: Ramazan je dio mog života i osjećam se dobro kada postim