in ,

(VIDEO) Krivokapićeva porodica napušta Srbiju: Policija repetirala pištolj na premijerovog sina?

Po zakonu, Krivokapićeva djeca su štićene ličnosti i to se odnosi i na boravak van državnih granica Crne Gore. Porodica predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića odlučila je da napusti Srbiju zbog incidenta koji se večeras dogodio u Beogradu.

Kako prenose „Vijesti“, pozivajući se na izvor blizak porodici, srbijanska policija je navodno repetirala pištolj na Krivokapićevog sina i člana njegovog obezbjeđenja.

Po zakonu, Krivokapićeva djeca su štićene ličnosti i to se odnosi i na boravak van državnih granica Crne Gore. Izvor objašnjava da su Krivokapićev sin i član obezbjeđena pretresani zbog navodne dojave da su naoružani. Iz porodice tvrde da je oružje koje posjeduje obezbjeđenje uredno prijavljeno zvaničnim organima Srbije. Izvor „Vijesti“ dostavio je snimak dijela incidentne situacije gdje se vidi kako Krivokapićeva kćerka Jelena protestuje zbog ponašanja policije.

Ćerke Krivokapića, Jelena i Milena Krivokapić su krajem juna nakon hajke koja je pokrenuta u beogradskim tabloidima kazale da se ne osjećaju bezbjedno u Srbiji, te da je njihova porodica izložena nezapamćenom medijskom linču.

Nakon što su napustile Beograd, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je Krivokapićeve ćerke da dođu u Srbiju i poručio im da su dobrodošle da žive ovdje.

„Garantovaćemo im bezbjednost, Srbija je zemlja dobrih domaćina i dobrih ljudi i kod nas suprotno ne smije da se dešava“, kazao je Vučić.

One su tada saopštile da su odlučile da se vrate u Beograd. Jelena i Milena Krivokapić su se tada vratile u prestonicu Srbije.

„Lijepo je opet biti kod kuće. Nakon sto nam je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić garantovao bezbjednost, odlučili smo da naša djeca nastave školovanje u Beogradu gdje su i započeli“, rekle su tada.

Izvor Berane online

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Objavio sandzaklive

Šta je Lane Gutović govorio o aktuelnoj vlasti: Gori su nego Šojić

Novi Pazar: Pogledajte radno vrijeme punkta za vakcinaciju u Domu omladine