in

(VIDEO) HTIO DA TUČE DJEČAKA (16), NIJE ZNAO DA JE SVJETSKI ŠAMPION

Šokantan snimak kruži internetom. Odrastao čovek nepoznatog identiteta pokušava da započne fizički sukob sa maloljetnikom, ali se situacija ubrzo razvija veoma loše po njega.
Iako mu se činilo da u toj borbi ima prednost, nije znao da je Aleks Vilijams (16) nekadašnji džijudžicu svetski šampion i da će ga veoma brzo poslati na tlo. Dva puta.
”Odrastao čovijek pokušava da napadne dečaka od 16 godina, ali ne zna da je to višestruki prvak sveta u BJJ. Aleks pokazuje smirenost, suzdržanost i hrabrost u ovoj situaciji. Upišite djecu u školu borilačkih sportova jer su male šanse da postanu nasilnici zbog stvari koje tamo nauče”, napisao je Enlund.
I stvarno, mladi Vilijams pokazao je neverovatnu zrelost. On nije primenjivao silu više nego što je neophodno, a na snimku se jasno vidi da i nakon dva neverovatna rušenja napadač insistira na nastavku sukoba. Video snimak je ispod teksta.

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Objavio sandzaklive

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ NAVLAČI LJUDE NA PREVARU Sa ljubavnicom navodi pratioce na mutne radnje, evo kako manipuliše ljudima

Brnabić u cipelama od 1.200 dolara: Četiri minimalca za premijerkinu obuću