/VIDEO/ Fitnes instruktorku iz Novog Pazara izazvala lavinu komentara iz Srbije
in

/VIDEO/ Fitnes instruktorku iz Novog Pazara izazvala lavinu komentara iz Srbije

Prilog u jutarnjem programu na televiziji Nova S postao je viral dana kada se uz novinarku u kadru pojavila fitnes instruktorka i nutricionistkinja iz Novog Pazara.

U Novom Pazaru se puno polaže na dobru hranu a prilog novinarke Katarine Radović pokazao je kako može da se “pomiri” gurmanski život i fit linija. Sagovornica joj je bila verovatno najneobičnija fitnes instruktorka u Srbiji i zbog toga su obe postale hit na društvenim mrežama.

Posle kratke najave, u kadru se uz novinarku pojavila Zilha Trtovac Smakić koja i sama sebe naziva atipičnim fitnes instruktorom i savetnikom za ishranu. Razlog je to što ona radi u teretani u nikabu, tkaninom koja joj pokriva najveći deo lica u skladu sa religijom.

Snimak koji je i sama podelila na društvenim mrežama naišao je na brojne reakcije od kojih je većina neprimerena. Možda je bilo iznenađenje kada se Zilha pojavila u kadru prekrivena ali to nikako nije razlog da je ljudi nazivaju “roza fitnes nindža” i moćni rendžer, da se smeju i isčuđavaju, da pišu kako se “baš vidi da je u formi”…

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dješavanjima u Sandžaku i šire zapratite našu facebook stranicu SandzakLive OVDJE

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Objavio sandzaklive

Lepa Brena u kupaćem – 5.000 lajkova za sat vremena

Lepa Brena u kupaćem – 5.000 lajkova za sat vremena

Bosna: Otac pokušao nožem ubiti sina