(VIDEO) BEOGRAD U NEVJERICI: Kosovo dobilo američku donaciju od 55 oklopnih vojnih vozila
in ,

(VIDEO) BEOGRAD U NEVJERICI: Kosovo dobilo 55 oklopnih vojnih vozila

Autopijac.com

Premijer Kosova Albin Kurti učestvovao je u ceremoniji primopredaje 55 vojnih oklopnih vozila (ASV), donacije Sjedinjenih Američkih Država Kosovskim bezbednosnim snagama, prenosi Anadolu Agency (AA). Na svečanosti koju su organizovali Ministarstvo odbrane i Generalštab Kosovskih bezbedonosnih snaga u kasarni “Adem Jashari“ u Prištini, govorili su predsednica Kosova Vjosa Osmani-Sadriu i premijer Kurti, saopšteno je iz Vlade Kosova.

Kurti je u ime Vlade izrazio iskrenu zahvalnost Sjedinjenim Američkim Državama na njihovoj stalnoj i neprestanoj podršci razvoju odbrambenog sistema Kosova. “Na putu rasta i razvoja naše vojske, izuzetno važnu ulogu igra naš nezamenljivi strateški partner, Sjedinjene Američke Države”, rekao je premijer Kurti i naglasio da Sjedinjene Države zajedno sa drugim partnerskim zemljama nastavljaju da budu saradnici aktivni u svakoj fazi razvoja i modernizacije Kosovskih bezbednosnih snaga.

Autopijac.com

Podrška američkim oklopnim vozilima Kosovskim bezbednosnim snagama, prema rečima premijera, samo je jedno od mnogih područja u kojima Sjedinjene Države značajno doprinose odbrani i bezbednosti naše zemlje.

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

Čavušoglu i Selaković stigli u Novi Pazar

Čavušoglu i Selaković stigli u Novi Pazar

Metod američkog pedijatra za smirivanje grčeva beba

Metod američkog pedijatra za smirivanje grčeva beba