in ,

(VIDEO) Abazović: Najveći dio stanovništva u Crnoj Gori se osjeća Srbima

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović za Večernji list kazao je da se najveći dio stanovništva Crne Gore izjašnjava kao Srbi.

„Znate kako, mnogi pokušavaju da nametnu uticaj u Crnoj Gori. Mnoge velike države to pokušavaju. Vi znate da su odnosi sa Srbijom najbolji i najveći i da se najveći broj, značajan broj stanovništva se osjeća Srbima. Mnogi su pobornici SPC, to je njihovo pravo.

Ja lično želim najbolje moguće odnose sa Srbijom, ali i sa našim komšijama. Ako govorimo o ustavnim pravima, tu smo da ih branimo, a ako govorimo ko će upravljati bezbjednosnim sektorom, onda su to nadležni organi Crne Gore“, kazao je Abazović.

On je poručio i da ne misli da će biti novih izbora u Crnoj Gori, već da ćemo naći neki model koji bi mogao da produži trajanje Vlade u postojećem ili nekom drugom sastavu.

<iframe width=”740” height=”416” src=”https://www.youtube.com/embed/umyMdNDENtM” title=”YouTube video player” frameborder=”0” allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Objavio sandzaklive

DUŽE RADNO VRIJEME, KRAĆI GODIŠNJI ODMORI: EVO ŠTA OČEKUJE RADNIKE U NJEMAČKOJ

(VIDEO) Uznemirujući prizori iz Trnova: Poplavila štala sa 130 ovaca, skoro sve uginule