in ,

VIBER POBOLJŠA GRUPNI ČAT: Omogućene poruke koje nestaju u chatovima s više od 2 korisnika

Viber: Popularna opcija nedostajuće poruke dodana je i za chatove gdje više korisnika razgovara.

Izvor: SmartLife / Viber

Poruke koje nedostaju, koje se brišu nakon zakazanog perioda vidljivosti, dolaze i na chatove u kojima se dopisuje više od dva učesnika.

Prezentacija ove opcije poklapa se s prijenosom magičnog broja od milijardu preuzetih aplikacija iz trgovine Google Play i dostupna je svim korisnicima – iOS, Android i HMS.

Opcija zakazivanja nestanak poruke iz chata dostupna je jednostavnim pritiskom na poslanu poruku i odabirom vremena za koje poruka mora nestati. Također, da bi ova opcija bila dostupna, potrebno je ažurirati aplikaciju Viber na najnoviju dostupnu verziju.

Korisniku ostaje izbor između 10 sekundi, nakon čega će poruka nestati ili jednu minutu, jedan sat, 24 sata ili odmah nakon što je korisnik pročita u chatu. Također, neće svi Android 6 i noviji uređaji moći snimati snimke zaslona ili slike kada se takva poruka aktivira ili proslijedi i kopira.

Sve poruke unutar aplikacije Viber, kao i glasovni ili video konferencijski pozivi su šifrirano od kraja do kraja i nije ih moguće slijediti, ali ova će opcija zasigurno omogućiti nekim korisnicima da se osjećaju još sigurnije.

Viberu nedostaju video poruke (MobIT)

Izvor: Viber

Postanite dio SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Izvor: mondo.rs

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

RIJASET NA KONFERENCIJI ISLAMSKIH ZAJEDNICA BALKANA U TURSKOJ

NAJBRŽA MOBILNA MREŽA U SRBIJI: Više od 100.000 testova Speedtest.net otkrilo je pobjednika