in

Uzbudljivo, odvažno i cool: Nova kolekcija H & M-a u saradnji sa poznatim dizajnerom ostavlja bez daha!

Autopijac.com

Švedski modni mađionik svakom narednom suradnjom nadmašuje prethodnog. Čini se da je to isto i sada jer smo napokon pozdravili plodove suradnje H & M-a s belgijskom dizajnericom Diane von Fürstenberg.

Poznata po svojoj drskosti i ljubavi prema upečatljivim uzorcima, Diane kroz ovu suradnju želi da ljudi daju svoj pečat prostoru u kojem žive, a s ovim dijelovima je to vrlo izvedivo.

Pročitajte takođe: Stolar nove generacije: Daje novi život starim stvarima i napravio je zaista jedinstveni poklon za kuma

Kolekcija je, dakle, ogledalo Dianinog stila, tako da u njoj nećete pronaći minimalističke komade, naprotiv – bogate su jakim uzorcima koji kao da vrište ‘pogledaj me’. Uzorak zebre, leoparda, usana, živopisnih boja i inspirativnih natpisa fokus su ove kolekcije koja vas jednostavno ostavlja bez daha!

Sastoji se od 31 predmeta za uređenje doma i pravog domaćeg osjećaja – tu su pokrivači, jastučnice, kutije, poslužavnici, svijeće, espresso šalice, tanjurići, vaze, lonci, plakati, pa čak i ogrtač.

Autopijac.com

Svijeće su univerzalni hit dodatak svakom domu i kao takve su uvijek poželjne. Velike u ovoj kolekciji imaju miris jantara koji je omiljeni miris slavne 74-godišnjakinje, a manje svijeće jedinstvene su interpretacije cedra, sandalovine, jantara i bora, koje je Diane lično odabrala.

Ako vam pak u kuhinji nedostaju hrabri uzorci, zasigurno će vam se svidjeti espresso šalice s pičićima, leopardom ili zebrom iz kojih je više nego zabavno popiti prvo jutro, podne ili bilo koju kafu.

Pročitajte takođe: Lockdown ju je natjerao da započne vlastiti posao: Vinkovčanka pravi neodoljive vaze, tanjure i šalice

Ali ovdje postoji jedna kvaka. Kolekcije u saradnji sa poznatim dizajnerima rasprodaju se vrlo brzo, pa nemojte očekivati ​​da ćete pogledati što se nudi jutros, a zatim ležerno kupiti na kraju dana. Dakle, požurite ako želite pokupiti neku cool sitnicu za svoj dom!

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Sivo i bijelo odlaze u istoriju! Danijela Dvornik kuhinju je uredila prema novim trendovima u enterijeru

Strast je pronašla u dizajnu ogledala: detalji izrađeni od rafije, konopa i lana daju elegantan dodir bilo kojem prostoru.