in

Utrkivali se po izlasku iz kafane i na kraju zabili u kuću, umalo je srušili

U kući koja se nalazi do ulice u to vrijeme nije bilo nikoga, porodica mi se nalazila u drugoj kući u dvorištu pa, na svu sreću, nije bilo povrijeđenih, kazao je Korać

U Kraljevu je sinoć došlo do nesvakidašnje nesreće kada su se dvojica kumova, kako nezvanično saznaje Nova.rs, utrkivala po izlasku iz kafane i na kraju udarila u kuću i zamalo je srušili.

– Sve se dogodilo oko jedan sat poslije ponoći. Bio sam u to vrijeme na poslu i supruga me je pozvala da hitno dođem, a kada sam vidio šta se desilo, nisam mogao da vjerujem.

Autopijac.com

U kući koja se nalazi do ulice u to vrijeme nije bilo nikoga, porodica mi se nalazila u drugoj kući u dvorištu pa, na svu sreću, nije bilo povrijeđenih. Drago mi je i što su ovi nesavjesni vozači prošli samo sa lakšim tjelesnim povredama – izjavio je Milan Korać, kojem je otac vlasnik objekta, prenosi Nova.rs.

Prema njegovim riječima, jedan od vozača tom prilikom direktno je udario u stub koji je držao sprat kuće, dok se drugi zakucao u obližnju banderu koja je potom pala na kuću. Također, udarili su i u dva automobila koja su tu bila parkirana, prenosi Nova.rs.

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

ČAČAK: NA TRGU PUŠTENI BALONI U NEBO! Emotivan oproštaj Čačana od sugradjana koji su poginuli u saobraćajnoj nesreći (video)

Pogođen tržni centar u kojem je bilo više od hiljadu ljudi (VIDEO)