in

Usame Zukorlić predao nalaze Republičkom tužilaštvu

Lider Stranke pravde i pomirenja (SPP) Usama Zukorlić podneo je Republičkom javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv NN lica, zajedno sa laboratorijskim nalazima iz kojih, kako je ranije rekao, pokazuju da njegov otac Muamer Zukorlić nije preminuo. prirodna smrt.

Iz te stranke su odgovorili da nisu i da neće objavljivati ​​kakav je uzorak poslat na analizu, kako ne bi ugrozili istražni postupak.

„Nećemo otkrivati ​​dalje detalje o laboratorijama u kojima je rađeno istraživanje, koje je interno inicirala porodica, iz straha da ne ugrozimo istražni proces. Kada dođe vrijeme, javnost će znati i te detalje”, odgovorili su nam iz SPP-a.

Usame Zukorlić je u nedelju u obraćanju javnosti rekao da analize dve strane laboratorije pokazuju da njegov otac, osnivač stranke SPP Muamer Zukorlić, nije umro prirodnom smrću.

“Prva laboratorija je utvrdila da postoji velika vjerovatnoća da je testirana osoba otrovana teškim metalima. Drugi je zaključio da je, na osnovu uzorka koji su dobili, osoba otrovana hranom”, rekao je Zukorlić.

Bivši sandžački muftija i lider Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić preminuo je 6. novembra u 51. godini.

Kao uzrok smrti tada je naveden srčani udar.
Више о овом изворном текстуЗа додатне информације о превођењу треба вам изворни текст
Пошаљи повратне информације
Бочне табле

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

PUTINOV FIJASKO – Zašto Rusija gubi toliko mnogo tenkova u Ukrajini – Sandzaklive.rs

LJAJIĆ PREBAČEN ZA BEOGRAD: Napustio Univerzitetski klinički centar Niš