in

Usame: Amir je moj brat, šta god mu napisali

Predsednik Stranke pravde i pomirenja i sin rahmetli Muamera Zukorlića Usame Zukorlić, na svom facebook nalogu, objavio je da Univerzitet nije vlasništvo Muftijne porodice već da je vakuf “i njega će voditi profesori i stručna lica, u skladu sa Statutom Univerziteta koji je napisao rahmetli Muftija i u skladu sa zakonima”.

“To će prihvatiti svi članovi porodice, prije ili kasnije. Mogu na moj račun pisati šta god žele. Napadati me svim mogućim sredstvima. Ja uzvraćati neću. Ne uzvraćam dušmanima, a da uzvraćam porodici.

Ja ih sve poštujem i volim. Amir je moj brat, šta god mu napisali.

Bez obzira na sve rečeno, kao predsjendik Mufty fondacije sam stava da funkcija predsjednika Univerziteta ostane zamrznuta dok Elmi ne istekne mandat na funkciji u Beogradu. Poslije ako želi se može vratiti da obnaša funkciju, strogo poštujući Statut i zakonske regulative.

O svemu ovome će odlučivati organi Univerziteta. Rahmetli Muftija nas je učio pravdi. Bez pravde nema prosperiteta” napisao je Zukorlić.

Report

Šta misliš o ovome?

One Comment

Leave a Reply
  1. Nekako se ti kasno sjeti da kazes da ti je brat i da ga voliš. Trebao si to djelima pokazati pa ga uzeti uz sebe kako na dzenazi tako i kasnije. Dati mu do znanja da si mu oslonac i brat. Ti si oca izgubio u kasnim 20-tim ,a on u maloljetstvu.Trebao si ono malo od 4 godine uzeti pod svoje okrilje ,a ne pustiti dušmanima da ih razvlače ko zvaku. To su ti braća i sestre, tvoja krv i na njih si prve trebao pomisliti jer oni sad nemaju muške glave da ih štiti.Malo si ti ispao naivan u ovom svemu

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

“Čisto iz ljubavi“: Lidl uz pomoć partnera očistio Novi Pazar 

Lovci na ubice / VIDEO prilog o svirepom ubistvu u Sjenici!