Uputili se ka Cetinju, oduzeto oružje, droga, sprej
in

Uputili se ka Cetinju, oduzeto oružje, droga, sprej

Nikšićka policija je, u mjestu Bogetići, prilikom kontorisanja vozila vozilo marke „Mercedes“ nikšićkih registarstkih oznaka, u kojem su se nalazili R.B. (30), S.Ž., N.Z. i Lj.Ž. (40), pronašla oružje, drogu, palicu, metalni boks, drvenu palicu, metalne kuglice, ručne sprejeve i zaštitne maske, saopšteno je iz Uprave policije. Od tih lica, kako navode, prikupljena su obavještenja u kojima su izjavili da su se uputili u pravcu Cetinja kako bi prisustvovali protestnom skupu zbog najavljenog ustoličenja mitropolita crnogorsko – primorskog Joanikija.

Danas oko 11,20 časova nikšićka policija je u mjestu Bogetići kontrolisala vozilo marke „Mercedes“ nikšićkih registarstkih oznaka u kojem su se nalazili R.B. (30), S.Ž., N.Z. i Lj.Ž. (40)”, navode u saopštenju.Prilikom kontrole kod R.B. je, ističu, pronađeno pakovanje sa sadržajem opojne droge kokain težine oko 10 grama, dok je kod Lj.Ž. pronađen pištolj marke „Bernardelli“ kalibra 7,65mm sa 13 komada municije.”Daljim pregledom vozila pripadnici policije su pronašli šest zaštitnih maski, tri biber spreja, metalni boks, drvenu palicu, 62 metalne kuglice i majice”, navode iz policije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dješavanjima u Sandžaku i šire zapratite našu facebook stranicu SandzakLive OVDJE

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Objavio sandzaklive

Ugljanin – ”Ni ministar Ružić, ni predsjednik Srbije nemaju pravo na to”

Ugljanin – ”Ni ministar Ružić, ni predsjednik Srbije nemaju pravo na to”

Kako je i najavio: Čanak stigao na Cetinje

Kako je i najavio: Čanak stigao na Cetinje