in

Uhapšeni Džonić BIO NA LIDIJINOM ROĐENDANU, mještani kažu da je s porodicom Đokić bio IZUZETNO BLIZAK

Goran Džonić rođak ubijene porodice Đokić koji je osumnjičen da je 26. septembra brutalno ubio cijelu porodice, prusustvovao je rođendanskoj proslavi Lidije Đokić! Kako za “Blic” pričaju mještani Moravca, Džonić je bio izuzetno blizak sa Đokićima i u posljednje vrijeme su mnogo vremena provodili zajedno!

Kako se može vidjeti i na fotografiji koju ekskluzivno objavljuje “Blic” a koja je nastala 2017. godine na rođendanskoj proslavi Lidije Đokić, oni su bili vrlo bliski. U prilog ide i podatak da je osumnjičeni Džonić bio prijatelj na društvenoj mreži Fejsbuk upravo sa Lidijom za čije je brutalno ubistvo osumnjičen!

Kako je “Blic” već pisao, osumnjičeni i žrtve su bili veoma bliski i znali su se cijelog života, a kako poznanici navode, nikada nisu imali međusobnih problema. Džonić je živio svega četiri kuće od porodice Đokić u selu Moravac.

Prema nezvaničnim informacijama, Džonić je često prao Goranova kola, pošto on nije imao povjerenja u radnike perionice sve zbog sefova koje je držao u automobilu i tako je i znao gdje Đokić krije novac! Osumnjičeni je inače vatrogasac u penziji, ima suprugu i dva sina. Jedan sin mu je vatrogasac, kao i on, dok mu je drugi sin pripadnik Vojske Srbije.

U prostorijama koje koristi Dzonić pronađeni su brojni dokazi koji upućuju da je učestvovao u krivičnom djelu, te je kako se je na osnovu tih materijalnih dokaza i uhapšen. Goran je, kako se sumnja, unaprijed sve isplanirao, pripremio naftu, našao rupu gdje će zakopati tijela, odveo ih tamo, ubio i zapalio.

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju krivičnog djela teško ubistvo.

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Objavio sandzaklive

SDA Sandžaka: Tolerantan odnos prema zločincima predstavlja opasnost po biološki opstanak bošnjaka u Sandžaku

POČELA PRODAJA FUTURISTIČKIH RAZER ZEPHYR MASKI: Imaju ventilatore, RBG, USB-C, koštaju 99 USD i već su rasprodate