in

Udes kod Bijelog Polja, ima povrijeđenih

Kako su saopštili iz bjelopoljske Opšte bolnice dva vozača su zadržana na posmatranju i dijagnozama i tek nakon toga će se izjasniti o težini njihovih povreda.

U saobraćajnoj nezgodi koja se večeras oko 17.30 sati dogodila na magistralnom putu Bijelo Polje-Ribarevine, u mjestu Rakonje, povrijeđena su dva lica. Do kontakta je došlo između auta marke „Volksvagen pasat”, mojkovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao Željko Pejović iz Mojkovca i „Pežoa 308”, bjelopoljskih registarcionih oznaka, za čijim se volanom nalazio Milan Krgović iz Bijelog Polja. Prema saznanjima Portala Dan, oba auta su se kretala u istom pravcu, odnosno prema centru Bijelog Polja. Uviđaj su obavili osnovna tužiteljka Danijela Đuković, vještak saobraćajne struke Milenko Čabarkapa, krim tehničari Centra bezbjednosti Bijelo Polje i saobraćajni policajci Radule Šćekić i Boro Bubanja.

Kako su saopštili iz bjelopoljske Opšte bolnice dva vozača su zadržana na posmatranju i dijagnozama i tek nakon toga će se izjasniti o težini njihovih povreda. Ono što je sigurno, kako su saopštili, nije riječ o povredama opasnim po život.

Izvor: dan.co.me

 

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Objavio sandzaklive

Vučić: Rastužila me vijest o smrti jednog od rijetko obrazovanih, učenih i iskrenih političara

Hapšenje u Novom Pazaru: Prosuo heroin po ulici pa napao policajca