in

U Srbiji sutra razvedravanje, temperatura do 11 stepeni

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano na severu, sa mestimičnom maglom i slabim mrazom ujutro. U ostalim delovima zemlje biće umereno do potpuno oblačno ujutro i pre podne, sa kišom na jugu i snegom na planinama. Od sredine dana se očekuje razvedravanje. Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, temperatura će biti od minus 2 do 4 stepena Celzijusa ujutro i od 7 do 11 stepeni tokom dana. Vetar će biti slab, a na jugu Banata će biti umeren jugoistočni u večernjim satima. Uveče i tokom noći se očekuje mestimično stvaranje magle u kotlinama, dolinama reka i nizijama.

U Beogradu će ujutro biti slab mraz i mestimična magla. Tokom dana će biti pretežno sunčano, sa slabim jugoistočnim vetrom. Temperatura će biti od -1 do 3 stepena ujutro i oko 9 stepeni tokom dana. U narednih sedam dana, do 4. januara, u četvrtak će biti ujutro mestimična magla i slab mraz, a tokom dana umereno oblačno na jugu Srbije i pretežno sunčano u ostalim delovima zemlje. Posle podne se očekuje naoblačenje u Vojvodini i mestimična kiša.

U petak će biti umereno oblačno, sa slabom kišom samo na severu Srbije. U subotu i nedelju će biti pretežno sunčano, a od ponedeljka malo do umereno oblačno, ali suvo. Maksimalne temperature će biti od 10 do 16 stepeni u većini mesta, a ponegde i do 18 stepeni u centralnoj i zapadnoj Srbiji. Na području Timočke Krajine i u mestima sa dugotrajnom maglom na jugu Srbije očekuju se niže temperature od 6 do 9 stepeni. Novogodišnja noć će biti suva sa temperaturom od -1 na jugu i istoku Srbije do 8 stepeni u Beogradu.

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

Danas dženaza Sajimi (21) – Iza nje ostali otac, majka, dva brata i dvije sestre

Novi Pazar: POŽAR kod autobuske stanice