U EKSPLOZIJI TRAKTORSKE GUME, NA LICU MJESTA POGINUO OTAC TROJE DJECE

Radnik koji je danas oko 13 sati poginuo dok je sa kolegom vario traktor u zanatskoj radionici u selu Dobrinci kod Rume, je Zoran M. (44), inače otac troje djece.

U nesreći, koja se dogodila kada je iznenada eksplodirala guma na traktoru, povrijeđen je Zoranov mlađi kolega kome se ljekari bore za život, dok je njihov treći kolega pukom srećom prošao bez povreda.

-Zoran je sa još dvojicom kolega bio na poslu, inače u zanatskoj radnji “Južni mont”, gdje su varili neki veliki traktor. U jednom trenutku čuli smo jak prasak i eksploziju i odmah smo istrčali da vidimo šta se dešava – kaže mještan ovog sela i dodaje:

-Vidjeli smo da Zoran leži u lokvi krvi, dok njegov kolega sjedi blizu njega. On je imao vidljive povrede na licu, rukama i nogama, ali je sve vrijeme bio svjestan.

Komšije kažu da je Zoran M. preminuo na mjestu.

-Pozvali smo odmah Hitnu pomoć i policiju i oni su brzo došli, ali nažalost nije mu bilo spasa. U trenutku nesreće u firmi je bilo tri radnika, dok vlasnik radnje nije bio sa njima – kažu mještani sela nadomak Rume:

-Velika tragedija! Zoran je radio u firmi oko dvije gdine, a iza sebe je ostavio suprugu i troje djece.

Uviđaj je završen, a istraga će utvrditi kako je došlo do ovog tragičnog događaja, piše Kurir.

Total
16
Shares
komentar
  1. Sigurno su zavarivali felnu na kojoj je bila napumpana guma.To se nakada nesme raditi.Takođe zavarivanje praznih buradi,rezeorvara,hidropneumatskih klipova,čeličnih sudova…Se radi sa predhodnom priremom i neutralisanjem mogućih ostataka materije koja može dovesti do eksplozije.Pre nego zavarujete ovakve stvari,obavezno se informišite.Jedan je život i treba ga čuvati.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Related Posts