in

TUKAO SUPRUGU DO SMRTI Majka troje maloljetne djece iz Bara dovezena u Klinički bez svesti i preminula

Na teritoriji opštine Bar u januaru je izvršeno krvično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici na štetu N.Z. (27) iz Bara koja je od posledica nasilja preminula u Kliničkom centru Crne Gore.

Naime, barskoj policiji je 16. januara 2022. godine prijavljeno od strane zaposlenih u Opštoj bolnici Bar da je na ukazivanje ljekarske pomoći primljena ženska osoba bez svijesti sa teškim tjelesnim povredama opasnim po život a koja je upućena u Klinički centar Crne Gore radi daljeg liječenja.

Kako navode mediji u Crnoj Gori, ona je majka maloljetne djece, a D.N. ju je tukao i maltretirao do smrti.

Preduzimajući dalje mjere i radnje policija je došla do saznanja da je oštećenoj povrijede nanio nevenčani suprug D.N. (33) iz Bosne i Hercegovine sa boravkom u Baru. Ovo lice nije zatečeno na adresi stanovanja te je za njim raspisana potjernica i on je lociran na graničnom prelazu Dobrakovo.

D.N. je lišen slobode 17. januara zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici i njemu je sudija za istragu odredio pritvor u trajanju od 30 dana.

Uprava policije je od strane zaposlenih Kliničkog centra Crne Gore 22. januara obaveštena da je N.Z. podlegla povredama.

Spisi predmeta su upućeni državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru radi daljih aktivnosti iz nadležnosti ovog organa. Obaviješten je i državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici radi pravne kvalifikacije djela iz nadležnosti tog tužilaštva.

Izvor Blic

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

VIDEO SNIMAK NESVAKIDAŠNJE TUČE U NOVOM PAZARU! Potukli se pa se izgrlili! |

Ovo je Borko koji je prijetio ubistvom odborniku Avdiću: “Ubit ću ga, niko neće odgovarati”