in

TUGA / Novi detalji pogibije radnika u Novom Pazaru

NOVOPAZARAC DŽenan R. (26) stradao je u nesreći koja se desila u asfaltnoj bazi kompanije “Novi Pazar put”, saznaju Večernje novosti.

Prema nezvaničnim informacijama, nesreća se dogodila oko 15 časova u u krugu njihovog pogona koji se nalazi na magistralnom putu Novi Pazar – Raška.

– DŽenana je udarilo veliko crevo sa miksera za mešanje betona, odbacivši ga nekoliko metara i nanevši mu teške povrede. Radnici su ga transportovali do Opšte bolnice u Novom Pazaru, ali je podlegao povredama u putu – rekao nam je jedan od radnika.

Ispred Opšte bolnice okupili su se rođaci i prijatelji stradalog mladića. Devojka, za koju su nam rekli da mu je sestra, gušila se u suzama, a niko od prisutnih nije želeo da govori za medije.

Rukovodioci kompanije “Novi Pazar put” potvrdili su nam da se nesreća desila u njihovom pogonu, ali su istakli da DŽenan nije bio u radnom odnosu kod njih.

– On je bio radnik kompanije “Euro – leks” koja je izvodila pripremne radove u našem pogonu. Izražavamo žaljenje zbog tragedije i stojimo na raspolaganju istražnim organima – kratko su nam poručili.

Ubrzo po nesreći lice mesta obezbedili su pripadnici novopazarske policije, a u prisustvu zamenika Višeg tužioca Edisa Arifovića obavljen je uviđaj.

Naložena je istraga posle koje će biti poznati svi detalji nesreće. (Novosti)

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Muderris odgovorio Konakoviću: Brate Elmedine…

Žestok sudar na Grbavici, ima povrijeđenih