in

TEŽAK SUDAR NA IBARSKOJ Vozilo interventne završilo u kanalu

Na magistralnom putu Čačak – Kraljevo u blizini mjesta Preljina došlo je do teže saobraćajne nezgode kada su se oko 22 sata sudarili jedno putničko i jedno policijsko vozilo.

“Vozač interventne jedinice tokom odlaska na intervenciju pokušao je da pretekne automobil koji se kretao ispred njih. Međutim, to vozilo je naglo skrenulo lijevo ne obazirući se na policijski džip koji je bio u preticanju. Došlo je do kontakta ova dva vozila, a policijski službenik je da bi izbjegao veću katastrofu, takođe naglo skrenuo i tada je sletio u kanal pored puta”, kaže za RINU jedan od očevidaca.

Autopijac.com

Prema prvim informacijama sa terena, u ovom udesu na svu sreću, nema teže povrijeđenih lica. Tri žene koje su se nalazile u putničkom vozilu zadobile su lakše povrede, a nakon opservacije u čačanskoj bolnici otpuštene su kući. Saobraćaj se tokom izvršenja uviđaja odvija usporeno.

Ovo je drugi saobraćajni incident na putevima oko Čačka, nažalost prvi je bio sa tragičnim ishodom, jer je muškarac kog je udario autobus dok je pretrčavao ulicu izgubio život.

Blic

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

SDP organizuje besplatan prevoz do Srebrenice na Dan obeležavanja godišnjice od genoicida

Novi Pazar: VELIKA AKCIJA POLICIJE U TOKU