in

Tenisačica Donna Vekić predstavila je svoj novi projekat uoči Olimpijskih igara: kombinovao je mirise Kopačkog rita i Francuske

“Drago mi je što sam realizirao ideju jačanja brenda organiziranjem takvih skupova jer mi omogućavaju da s vama podijelim emocije koje smo uložili u stvaranje proizvoda i mirisnih kreacija. Hvala svima što ste nam omogućili da ovu kolekciju približimo mnogima u Hrvatskoj i svijetu “, rekao je teniser. Donna Vekić.

Luksuzni vrhunski mirisi DNNA nastali su kombiniranjem vjekovne tradicije muranskog stakla, mirisnih kreacija iz središta parfimerije u svijetu – Grassea u Francuskoj i pčelinjeg voska iz Parka prirode Kopački rit.

Hotel Ikador u Opatiji odabran je kao prva lokacija za DNNA svečanu večeru uz svijeće, koja će se tradicionalno održavati širom svijeta. Predstavljena je i DNNA x Hotel Ikador suradnja, jedinstvena mirisna kombinacija lovorovog lista i bora koja gostima pruža miris destinacije tijekom boravka u hotelu, uz mogućnost uzimanja svijeće ili difuzora kako bi svoje mirisne mašte ponijeli kući, što će ih podsjetiti na nezaboravan boravak u Opatiji i Hrvatskoj.

DNNA je također predstavila cijelu kolekciju svih pet kombinacija mirisa dostupnih na internetskom webshopu www.dnna.eu i premium prodajnim mjestima u Hrvatskoj i širom svijeta.

Prve želje gostiju prikupljene su na večeri, jer sa DNNA svijećom možete svaki dan zaželjeti novu želju i skupiti snagu za postizanje svojih ciljeva.

Pročitajte takođe: Na svoj 25. rođendan i prvi dan Wimbledona, Donna Vekić pokreće svoj veliki projekat!

Pročitajte takođe: Humanitarni spektakl Gem Set Croatia: Hrvatski sportaši igrali su tenis na vrućem petrinjskom terenu, Modrić je pobijedio

“Moj život čine usponi i padovi, ali uspijevam ih prevladati i iz svake bitke izaći jači. Takav sam! Ove svijeće su moj način rješavanja izazova izvan terena, oni su odgovorni za moj dragocjeni trenuci opuštanja. Jer sutra me čekaju opet novi izazovi “, rekla je Donna Vekić na predstavljanju kolekcije u junu, kada je proslavila i 25. rođendan.

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Zavirite u Analog Sound – novu urbanu oazu za znalce glazbe u zagrebačkoj Dubravi

Šumska oaza usred grada: Glumica Mirta Zečević uživa u miru svog imanja 15 minuta od centra Zagreba