in

Svojoj deci ne plaća alimentaciju, ali zato brine o sinu buduće supruge

U domaćim medijima turski muzičar Mustafa Sandal na lošem je glasu, jer je poznato da ga bivša supruga Emina Jahović na sudu tereti za neplaćene alimentacije sinovima Jamanu i Javuzu

Ipak, uprkos finansijskom nesporazumu nekadašnjeg bračnog para, Jaman i Javuz često provode vreme sa svojim ocem, koji se trudi da ih obaspe svojom ljubavlju i pažnjom.

Kako piše “Story”, loš glas daleko se čuje, pa se javnost zapitala: “Kad svojim sinovima ne plaća alimentaciju, kakav li je tek prema sinu svoje verenice?”. Naime, verenica Mustafe Sanadal ima sedmogodišnjeg sina Jigita, koji živi sa njima.

Autopijac.com

Sudeći po brojnim fotografijama na društvenim mrežama, Mustafa je sina svoje verenice prihvatio kao svog, pa su njih troje postali prava porodica. Naravno, muzičar zbog toga nije promenio odnos prema svojim sinovima, kojima se trudi da bude najbolji otac na svetu, kao i da sa njima provede što više vremena.

Kako pišu mediji i Jaman i Javuz sjajno su prihvatili Melis, a njih petoro trenutno su zajedno na pravom malom porodičnom putovanju.

(b92)

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

HAPŠENJE U LEPOSAVIĆU! Muškarac i dve žene ilegalno ušli na Kosovo

Razmišljanje o Allahovom stvaranju i blagodatima je jedan od najboljih ibadeta  – SAFF Portal