Svečano otvorena Dvorana Sportske akademije Douš
in

Svečano otvorena Dvorana Sportske akademije Douš

U prisustvu najviših zvaničnika Turske i Novog Pazara, kao i velikog broja sportista i građana, danas je svečano otvorena Dvorana Sportske akademije Douš.

Presecanjem vrpce, dvoranu su sportistima na korišćenje predali članovi delegacija Turske i Novog Pazara, koje su predvodili ministar spoljnih poslova Turske Mevlut Čavušoglu i gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac.

Između ostalih, prisutni su bili i ambasador Turske u Srbiji Hami Aksoj, kao i turski konzul u Novom Pazaru Bašar Bašol.

U dvorani su bili i članovi najelitnijih novopazarskih klubova, sportisti koji se nadmeću pojedinačno i ekipno, kao i klubovi koji su pre svega orijentisani na rad sa najmlađima.

Na početku utakmice ženskih košarkaških ekipa Pazara i Bešiktaš akademije, loptu je podbacio ministar Čavušoglu.

Posle košarkašica, predviđena je prijateljska utakmica između košarkaša Novog Pazara i beogradskog Dinamika.

U maloj sali, koju će koristiti i učenici Osnovne škole Vuk Karadžić, trenirale su odbojkašice Novog Pazara i Volej stara, a u sali za borilačke sportove vežbali su članovi Karate kluba Feniks, bokseri Dandija, Mladosti i Novog Pazara i kik-bokseri klubova Novi Pazar i Bukvić tim.

Podsetimo, Kompanija Douš je 2019. godine započela detaljnju rekonstrukciju stare Hale sportova, odnosno Hale Izudin Šušević, koja je otvorena sredinom devedesetih godina prošlog veka i koju su do izgradnje Sportsko-sajamske ustanove Pendik 2012. godine, koristili svi novopazarski sportski kolektivi.

Ubuduće, tu će igrati muške i ženske košarkaške i odbojkaške selekcije Novog Pazara.

M. Minić

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Objavio sandzaklive

Super trik za pranje četkica za šminku u mašini

Super trik za pranje četkica za šminku u mašini

BEZOBRAZNA DISKRIMINACIJA BOŠNJAKA! U Poresku upravu na radna mjesta primljeni samo Srbi!

BEZOBRAZNA DISKRIMINACIJA BOŠNJAKA! U Poreskoj upravi na radna mjesta primljeni samo Srbi!