in ,

Sve o fami izmišljenog srpstva u Crnoj Gori!?

Odavno slušamo odurne, izmišljene, falsifikovane, podmetnute, fabrikovane bajke, priče o takozvanom srpstvu u Crnoj Gori.

Šta je tu istina?

Istina je da je to podmukla izmišljotina, a koja se širila puškom, bajonetom i brutalnom nasilnom okupacijom, a koje su se desile u poslednje stoleće i po.

Elem, nijedan, ali baš nijedan atribut srpstva u Crnoj Gori nikada nije zaživeo, nije se desio, a da to nije bila teška prevara, brutalna sila sa primesama zločina i nasilja.

U poslednjih tri decenije posrbljavanje Crne Gore se umesto nasiljem i zločinima, obavlja kupovinom ljudskih duša, i to novcem, raznim privilegijama i stvaranjem političkih stranaka i pokreta.

Ideja je da se ide na institucionalno porobljavanje, a preko mnogo novca je trenutno u toku i vrlo je aktuelna .

Ceni se da bi tako preokrenuli većinski nacionalni sastav domicilnog stanovništva u Crnoj Gori.

Sa takvom strategijom odlično im ide, jer toj strategiji se niko ne suprotstavlja u Crnoj Gori, no im svi pomažu, od okupacione pravoslavne crkve, pa sve do domaćih plaćenika i janičara.

Ništa manju pomoć im ne čine i donedavne crnogorske vlasti, a koje to čine iz nehata kojeg nisu bili svesni sve do prošlog leta gospodnjeg.

Rezime:

Sve se može kad se hoće, no se neće pa se ne može, da se sve gore opisane spirale zla jednom zanavijek spreče i onemoguće.

Sada ili nikada?!

Piše: Milutin Cerović

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Objavio sandzaklive

Jeste li znali za Tavničko jezero? Na samo 19 km od Nove Varoši nalazi se pravi tirkizni dragulj

KAKO JE R. HADŽERA ĆATOVIĆ PREŽIVJELA 75 DANA U JAMI ČAVKARICA?