in

SRPSKI POLITIČAR PUCAO SEBI U GLAVU Ubio se zbog zločina ćerke koja je optužena za SVIREPO ubistvo Majde Garović

Političar Saša Dujović (54), otac Jelene Špagović (27), optužene za monstruozno ubistvo Majde Garović (80), nije umro prirodnom smrću, kako se dosad vjerovalo, već je izvršio samoubistvo, saznaje se od dobro obaviještenih izvora bliskih istrazi.
Nekadašnji poslanik i predsjednik Udruženja ratnih vojnih invalida Srbije svih ratova je 30. jula pucao sebi u glavu iz pištolja u svom stanu u Beogradu.

– Dujovića je mrtvog u stanu pronašao njegov sin. Obdukcijom je utvrđeno da je u pitanju samoubistvo – otkriva izvor. Dujović je 2019. odmah dao otkaz nakon što su njegova ćerka i sin uhapšeni zbog ubistva starice u Zemunu. Do tada je bio zaposlen na određeno vrijeme u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

‒ Najstrože osuđujem potez ako ga je neko od moje djece napravio, tako da ono što je zakon propisao mora da se primjenjuje za sve građane. Što se mene tiče, iz moralnih razloga i mogućeg postupka svoje djece ja sam podnio ostavke na sve funkcije u

Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja ‒ rekao je on tada, a potom je dodao:
‒ Žao mi je žrtve, žao mi je zbog poteza, najžalije mi je kao roditelju zbog svega što se desilo. Iskreno se izvinjavam i građanima Srbije. Ja sam ratni veteran koji se dugo borio i branio ovu državu. Sve u svemu ja od javnosti ne bježim, moja djeca, ako su kriva, moraju da odgovaraju kao svi koji su krivi.

Blic

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Objavio sandzaklive

HONOR 50 DOLAZI U SRBIJU: Vraća se Google Play Store i mijenja se serija telefona, uz vraćanje svih ostalih uređaja

Kurcu smanjena plata za 7.238 evra