in

Srpska glumica prošetala u IZDANJU ZBOG KOG SU VILICE POPADALE – haljina kao za OSKAR koja PUNO OTKRIVA, ali je opet tako elegantna

Jedna od najlepših i najperspektivnijih domaćih glumica jeste Ivana Dudić, koju trenutno gledamo u novoj seriji “Od jutra do sutra”, a znamo je i iz ostvarenja “Crveni mesec”, “Senke nad Balkanom”, “Igra sudbine”.

Atraktivna 31-godišnjakinja pre nekoliko dana prošetala je crvenim tepihom na promociji serije “Od jutra do sutra” i to u stilu holivudske dive!

Autopijac.com

Ivana je oduševila prisutne u kreaciji domaće dizajnerke Suzane Perić, a dugačka, crvena haljina od lepršavog satena istakla je njeno vitko, vretenasto telo.

Ovu elegantnu, glamuroznu haljinu krasila su i gola čeđa, pa je glumica ostavila izrazito seksi utisak u njoj.

Ivana je rešila da ostavi haljinu da govori sama za sebe, pa nije preterivala sa detaljima – upotpunila ju je samo diskretnim nakitom. Kosu je pokupila u razbarušeni, visoki rep, a odlučila se i za zavodljivu šminku – efekat dima na očima i ruž u boji mesa.

Dopada li vam se ovo izdanje?

Izvor:Zena.blic.rs

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

“NISAM UZELA BAKŠIŠ KOD ĐOKOVIĆA” Aleksandra Prijović o svadbi Saške i Đorđa u Crnoj Gori: “Pozvali su me iznenada”

SNIMAK OTKRIVA KAKVA JE JOVANA JOKSIMOVIĆ PREMA ZAPOSLENIMA: Pojavio se PRIVATAN VIDEO iz bekstejdža i svi su iznenađeni (VIDEO)