in

SRBI LJUTI ZBOG MERLINA I CRNOGORSKE ZASTAVE…

Dino Merlin je u subotu u Baru održao koncert povodom Dana nezavisnosti Crne Gore.

Nakon što se tokom koncerta ogrnuo crnogorskom zastavom, našao se na meti kritika javnosti i medija u Srbiji. “Crnogorsku zastavu zagrlio, srpsku zabranio:

Dino Merlin nastupao na proslavi Dana nezavisnosti Crne Gore i svojim postupkom zgrozio narod”, “Skandalozan postupak Merlina na Danu nezavisnosti CG izazvao gnjev: “Pa vi sljedeći put napunite Arenu ovom go*naru”, samo su neki od naslova srbijanskih medija.

Jedan od najpopularnijih pjevača u regiji napravio je pravi spektakl u kojem su uživale hiljade zaljubljenika u njegove pjesme iz cijele Crne Gore, ali i iz regiona, a u Srbiji su bili razočarani i ljuti što se u jednom momentu zagrnuo crnogorskom zastavom.q

Kako pišu mediji u susjednoj zemlji, to ne bi bilo ništa čudno da samo nekoliko godina ranije prilikom koncerta u Beogradu nije imao izričit zahtjev da se zastava Srbije zabrani u beogradskoj Areni.

Mediji dalje navode da su organizatori beogradskog koncerta Dine Merlina 2015. godine apelovali da posjetioci sa sobom ne nose zastave jer ih neće biti moguće unijeti u dvoranu usljed detaljne kontrole osiguranja, na čemu su insistirali i u zvaničnom dopisu medijima.

Autopijac.com

izvor: faktor.ba

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Izgradnja tunela Rožaja – Peć sve je izvesnija

Sandžak: PIJAN prešao u suprotnu traku i UDARIO U KAMION