in

SPP traži vanredni inspekcijski nadzor u Skupštini opštine Tutin

Odbornički klub Stranke pravde i pomirenja (SPP) u Tutinu je pod oznakom “HITNO” uputio dopis Ministartvu državne uprave i lokalne samouprave u kojem je od resornog ministarstva zatraženo sprovođenje vanrednog inspekcijskog nadzora u Skupštini opštine Tutin.

Autopijac.com

Zahtjev je upućen nakon aktuelnih dešavanja vezanih za neodržavanje sjednice Skupštine opštine Tutin zbog nedostatka kvoruma za rad i odlučivanje i mogućnosti uvođenja prinudne uprave.

O svemu što se u prethodnih nekoliko dana dešava u ovom najvažnijem organu lokalne samouprave još uvijek nema zvanične reakcije od strane odborničkih grupa SDP-GG “Tutin na prvom mjestu” i SNS.

Podsjećamo, zbog skupštinskog bojkota opozicije i SDP-a, ali i nedolaska odbornika Srpske napredne stranke (SNS) Rada Petrovića na nekoliko zasjedanja, lokalni parlament nije bio u stanju obezbijediti kvorum, te su sjednice u nekoliko navrata odlagane.

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

ZAŠTO POLICAJAC UVEK DODIRNE VAŠ AUTO KADA VAS ZAUSTAVI – Dva su razloga, oba GENIJALNA i jednostavna

“VRATIĆEMO I KRIM” – Dok je Putin proglašavao aneksiju, Ukrajinci mu PRIREDILI PONIŽAVAJUĆ PORAZ i njihove ambicije rastu