in

ŠOK ZA ABAZOVIĆA NA SASTANKU SA DIJASPOROM U NJUJORKU: ,,Vi gospodo ste izdali Crnu Goru, vi ste sluge velikosrpskog projekta”

Na sastanku koji je upriličen u Konzulatu Crne Gore u Njujorku, crnogorska delegacija na čelu sa potpredsjednikom vlade Dritanom Abazovićem, ministrom vanjskih poslova Đorđem Radulovićem i savjetnikom potpredsjednika Vlade Filipom Adžićem, sastala se u petak sa predstavnicima naše dijaspore. Među legalnim udruženjima koja djeluju u USA, svog predstavnika na sastanku imao je Bošnjački savez Crne Gore na čelu sa predsjednikom Esadom Rastoderom.Nakon kraćeg obraćanja, kako javlja portal Luča, potpredsjednika vlade Abazovića, za riječ se javio Rastoder i prisutne ostavio bez daha

On je delegaciji Crne Gore argumentovano ukzao na sva Ova koalicija Crno na Bijelo je prepadnuta, boji se i od DF-a i od DPS-a i to je fakat. Probaće dobiti na vremenu zbog njihovog rejtinga“, nastavio je Rastoder.“Dalja situacija će zavisiti od stava Vašingtona o trenutnoj vladi i situaciji u regionu. Nama ostaje samo da se čuda dese u URA-i Lično ne vjerujem da oni mogu iskoračiti i oboriti vladu apostola”, zaključio je predsjednik Bošnjačkog saveza Esad Rastoder.Rastoder je potvrdio Anteni M da je žestoko kritikovao potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića, na višesatnom sastanku u Konzulatu Crne Gore u Njujorku.Ništa nježniji, kaže, nije bio prema ministru vanjskih poslova Đorđu Raduloviću i, pogotovo, savjetniku potpredsjednika Filipu Adžiću. Ilustruje to odgovorom na Adžićevu ponudu da se fotografišu:“Ne slikam se sa izdajnicima”!Ako nemate hrabrosti trijezni, napijte se pa oborite Vladu!”, rekao je on.

“Ova koalicija Crno na Bijelo je prepadnuta, boji se i od DF-a i od DPS-a i to je fakat. Probaće dobiti na vremenu zbog njihovog rejtinga“, nastavio je Rastoder.“Dalja situacija će zavisiti od stava Vašingtona o trenutnoj vladi i situaciji u regionu. Nama ostaje samo da se čuda dese u URA-i Lično ne vjerujem da oni mogu iskoračiti i oboriti vladu apostola”, zaključio je predsjednik Bošnjačkog saveza Esad Rastoder.Rastoder je potvrdio Anteni M da je žestoko kritikovao potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića, na višesatnom sastanku u Konzulatu Crne Gore u Njujorku.Ništa nježniji, kaže, nije bio prema ministru vanjskih poslova Đorđu Raduloviću i, pogotovo, savjetniku potpredsjednika Filipu Adžiću. Ilustruje to odgovorom na Adžićevu ponudu da se fotografišu:“Ne slikam se sa izdajnicima”!Ako nemate hrabrosti trijezni, napijte se pa oborite Vladu!”, rekao je on.

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Objavio sandzaklive

VELIKA BORKINJA ZA PRAVA MUSLIMANA: Traži imenovanje specijalnog predstavnika za borbu protiv islamofobije

Patrijarh Dodiku: Ti si predsednik ničega (VIDEO)