in

SNIMAK OTKRIVA KAKVA JE JOVANA JOKSIMOVIĆ PREMA ZAPOSLENIMA: Pojavio se PRIVATAN VIDEO iz bekstejdža i svi su iznenađeni (VIDEO)

Kada je izašla na scenu smeškala se kamermanima i producentima i pokazala da je nešto sasvim drugo kada se kamere ugase.

Televizijski nastupi Jovane Joksimović uvek imaju ozbiljnu notu, te i gledaoci kraj malih ekrana umeju da se preznoje gledajući, a tek da zamisle kako je njenim gostima u tim trenucima.

Autopijac.com

Njene emisije su upravo zbog toga i gledane jer uvek dobije ono što želi do gostiju, međutim niko ne može da se otrgne utisku da je preozbiljna i da gosti proed nje ne mogu da se opuste, što odaje utisak da je takva i kada se kamere ugase.

Uvreženo mišljenej o njoj demantuje snimak iz bekstejdža koji se pojavio na njenom Instagramu, a koji otkriva kako izgleda njena poriprema za emisiju.

Ona je opuštena i ljubazna prema timu šminkera, kojima je čak dozvolila da je snimaju i snimak objave na društvenim mrežama (što mnoge zvezde ne bi dozvolile). Kada je izašla na scenu smeškala se kamermanima i producentima i pokazala da je nešto sasvim drugo kada se kamere ugase.

Pogledajte kako je to izgledalo!

Izvor:Srbija danas

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

Srpska glumica prošetala u IZDANJU ZBOG KOG SU VILICE POPADALE – haljina kao za OSKAR koja PUNO OTKRIVA, ali je opet tako elegantna

“SREĆO MOJA, NIKAD TI NEĆEŠ OTIĆI NA NOGAMA”: Prije 20 godina sjeo u auto i otišao u grad, sljedeće čega se seća jesu riječi medicinske sestre u bolnici