in

Sivo i bijelo odlaze u istoriju! Danijela Dvornik kuhinju je uredila prema novim trendovima u enterijeru

Autopijac.com

Sive i bijele kuhinje nisu vani, ali crne kuhinje počinju vladati. Profesionalni dizajner enterijera Michelle Harrison-McAllister nedavno je otkrila kuhinjske trendove za ovu godinu. Istaknula je da su crni ormari i elementi dramatičan novi kuhinjski trend. “Crna je zapravo neutralna boja koja se dobro kombinira sa svim bojama. Zamislite ovaj trend kao malu crnu haljinu za vaš dom”, rekla je.

Danijela Dvornik o dvije velike ljubavi: ‘Ovo su poljupci koji nemaju cijenu’

Čini se da je i Danijela Dvornik pomno je slijedila savjete dizajnera i nadolazeće trendove jer njena nova kuhinja izgleda kao savršen primjer hit kuhinje ove godine. Odabrala je crne fronte i drvenu radnu površinu. Naime, drvo već neko vrijeme izlazi iz mode, ali posljednjih godina uživa u proživljavanju. Što se tiče boje drveta, sve je veća potražnja za bojom oraha, koja je bogata, topla i izgleda luksuzno, posebno u kombinaciji sa zlatnim drškama, kakve je Danijela izabrala u kuhinji. Također je bila vrlo kreativna pri odabiru pločica jer je odabrala one s uzorkom koji se savršeno uklapa u crnu kuhinju.

Autopijac.com

Još jedan trend nije zaobiđen, a to su zatvorene police u kuhinji. Iako su praktične otvorene police već godinama popularne, tamo gdje je sve nadohvat ruke, prevladavat će zatvorene vitrine, jer osim što će prostor izgledati urednije, bit će i manje prašine.

Danijela Dvornik učinila je čudo od kuće na Braču, a mnoge je razgalio njen kutak sjećanja

“Čekajući da napokon uredim terasu, jer nas vrijeme stalno iznenađuje, malo se našminkam u kuhinji i neke detalje. Potreban mi je samo frižider da sve ostane na svom mjestu. Osvjetljenje je uključeno i zahvaljujući mojoj sestra, “Betlehem. Iskreno, jedva čekam da sve privedem kraju, jer sam se umorila od alata, prašine, konstrukcije, materijala i zanatlija. Trebalo je puno vremena”, napisala je Daniela na Instagramu.

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Test: Citroen C4 Shine PureTech 130: Kompakt je postao crossover, ali se udobnosti nije odrekao

Uzbudljivo, odvažno i cool: Nova kolekcija H & M-a u saradnji sa poznatim dizajnerom ostavlja bez daha!