in ,

Simović najbolja u Inđiji

NOVI PAZAR – Atletičarka Novog Pazara Teodora Simović pobedila je danas u trci na 3.000 metara na 40. Otvorenom krosu Srema u Inđiji, dok su drugo i treće mesto zauzele njene klupske koleginice Saima Murić i Mejra Mehmedović.

U glavnoj muškoj trci na pet kilometara treći je bio novopazarski atletičar Nikola Mijailović.

Od ostalih Pazaraca, Kabir Ziljkić trijumfovao je na 3.000 metara kod juniora, ispred Aldina Ćatovića i trećeplasiranog Sameda Hadžića, dok je Lenka Nikolić slavila u trci juniorki na 2.000 metara.

Autopijac.com

Kaid Koca dominirao je u uzrastu mlađih pionira na 800 metara, a kod mlađih pionirki na stazi iste dužine prva je kroz cilj prošla Saida Mušović, dok je drugo mesto pripalo Umeji Bogućanin.

Medina Mekić bila je najbrža kod učenica trećih i četvrtih razreda osnovnih škola na 500 metara, a Aiša Zukorlić završila je na drugoj poziciji, kao i Ahmed Zukorlić u nadmetanju učenika prvih i drugih razreda osnovnih škola na 200 metara.

M. Minic

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

“Soko” leti 200 km na sat, a u ostatku Srbije putovanje vozom je prava avantura: Kako do Beograda iz Novog Pazara, Kragujevca, Užica, Subotice, Jagodine, Vranja, Majdanpeka, Niša, Zaječara i Šapca

“Nekada prođu meseci, a da ne vidim živog čoveka”: Safet Kovačević, poslednji pešterski gorštak