in

Šeki Turković: Od poznatog pjevača do poznatog raznosača

Šeki Turković, jedan od najcenjenijih izvođača u regionu, nedavno je otvorio dušu u jednoj emisiji i ispričao gdje živi i šta radi. Nakon dugogodišnje medijske pauze vratio se u Srbiju, gdje je nastavio svoju karijeru.

Kako je mesecima bilo spekulacija da Šeki živi u Americi i radi od vožnje kamiona, on je odlučio da stane na put neistinitim navodima.

“Ma kakvi kamioni, to nije istina! Ja vozim mali kombi, vozim poštu tamo gde živim. Odradim toliko da mi ne bude dosadno, a subotom pevam, ponekad, ne baš stalno. Nekada dve subote u mesecu, a nekada nijednu. Iskren sam celog života, u celoj mojoj karijeri, pa i sada”, rekao je Šeki.

Autopijac.com

Šeki je ispričao da je tokom rata bio razočaran, ali ga je njegova supruga Emina bodrila i objašnjavala mu da će sve da se smiri i da prođe.

“Iskreno, ja sam mnogo puta u životu bio razočaran, ali to nikada nisam krio. Mene je rat unakazio i došlo mi je čak da bacim mikrofon i da ne pevam nikada više. Međutim, zahvaljujući mojoj supruzi Emini to nisam uradio jer me je bodrila i objašnjavhala mi da će sve da se smiri i da prođe. I tako je i bilo, krenule su tezge…”, zaključio je Šeki.

Karijera Šekija Turkovića pravi je primer da se kvalitet kad-tad isplati. Njegov život godinama intrigira javnost, a njegovo iskreno ispričano priča o ratu i odrastanju pokazuje da se uz volju i trud sve može postići.

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

Bez vode u Sjenici: Kvar još nije popravljen

Za zdrav Novi Pazar: Novi video snimak ispuštanja krvi u rijeku Raška u centru grada