SAV NOVAC KOJI SMO ULOŽILI JE NESTAO PREKO NOĆI: Boba o nesreći koja ih je zadesila

Bivši teniser Slobodan Boba Živojinović je dugogodišnji suprug Lepe Brene, sa kojom ima dva sina Viktora i Stefana. Njihova ljubav je čarobna priča koja se prepričava iz generacije u generaciju. Opstali su i pored svih nedaća koje su ih kroz život pratile, a Boba je prilikom svog gostovanja u emisiji “Šta sam tebi i ko sam sebi” otkrio detalj za koji javnost nije znala, a vezan je za osnivanje produkcije “Grand” i peh koji su doživeli.

“Osnovao sam ‘Grand’ produkciju za dve nedelje, ali sam tada već imao bazu, sa novcem koji sam zaradio. Nakon par meseci izgoreo nam je studio, sve što smo uložili preko noći je nestalo. I onda je došao kod mene Saša Popović i pitao me šta sad da radimo, a ja sam mu rekao napravićemo još bolji i veći, što se i dogodilo. Moram da odam priznanje Saši on je napravio medijski sjajnu stvar”, objasnio je Boba Živojinović.

Osvrnuo se i na brak sa Lepom Brenom i interesantno se našalio na temu njihovog odnosa. “Ja sam muž Lepe Brene ceo život. Još kad sam bio mali, meni je mama puštala Lepu Brenu i ja sam se tako uspavljivao”. Boba Živojinović je otkrio tajnu uspešnog braka i ko je zapravo šef u kući.
“Žena je glava kuće i to Brena zna. Uživamo, volimo se, poštujemo se. Od kako se sve ovo desilo sa koronom mi bukvalno provodimo 24 časa zajedno. Naš odnos je postao još jači. U braku mora da postoji poštovanje i kompromis”, objasnio je Boba i poslao poruku svim ljudima.
Izvor Lepa Sreca

Total
3
Shares
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Related Posts