in ,

SASLUŠAN U KOTORSKOJ PSIHIJATRIJI Lekoviću zadržavanje do 72 sata, osumnjičen za napad na policajca

Zorislavu Lekoviću, zvanom Zenga, određeno je zadržavanje do 72 sata.

“Dežurna tužiteljka Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima Nataša Bajčeta odredila je zadržavanje do 72 sata za Z.L. zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Z.L. je juče lišen slobode zbog osnovane sumnje da je na štetu policijskog službenika CB Pljevlja A.D. izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, nakon čega je sproveden u Specijalnu bolnicu za psihijatriju Kotor”, saopšteno je iz ODT-a u Pljevljima.

Kako dodaju, pošto je obaviještena da je Z.L. zadržan na liječenju u Specijalnoj bolnici za psihijatriju Kotor, državna tužiteljka ODT Pljevlja uputila je zamolnicu Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru za saslušanje Z.L. u svojstvu osumnjičenog.

“Nakon dostavljanja zapisnika sa saslušanja iz Kotora, u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima donijeta je odluka da se osumnjičenom Z.L. odredi zadržavanje do 72h zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti”, piše u saopštenju.

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Objavio sandzaklive

Sreten Vukosavljević o Muslimanima: „Jedini put za Srbe i Muslimane“

Plavljanin maloljetnicu od 14 godina odveo kući kao drugu ženu?