in

Sandžaklije Haris i Vladimir učestvovali u kvizu ˝Pogodi mi godine˝

Dva momka iz Bijelog Polja, Numanović Haris i Drobnjak Vladimir učestvovali su u kvizu ¨Pogodi mi godine¨. Na početku kviza dobijaju 50.000 eura, što je maksimalna suma koju mogu da osvoje i koju pokašavaju da sačuvaju tokom igre. Kada takmičari daju pogrešan odgovor, ta razlika između datog odgovora i stvarne starosti stranca se množi sa novčanom vrijednošću te runde, i na taj način se “obara” početna visina nagrade od 50.000 eura. Zato je i sve veći pritisak na takmičare kako prolaze kroz runde da sačuvaju prvobitnu svotu.

U pogađanju godina dostupno im je 5 vrsta pomoći, koje mogu biti naslovi poznatih filmova ili muzičkih numera objavljenih u godini rođenja stranca. Takmičarski par uvijek ima na umu da ih svaki pogrešan odgovor košta i obara ukupnu sumu.

Kviz je ostvario ogroman ogroman uspjeh u svijetu i osvojio millionsko gledalište. Nema sumnje da će osvojiti i publiku širom regiona koja će sa uživanjem pratiti i učestvovati ispred malih ekrana u zanimljivom pogađanju godina naših učesnika.

˝Ja sam dobio poziv od producenata iz Beograda za ucešće u kvizu, ali pošto se kviz igra u paru, odlučio sam da povedem svog dugogodišnjeg prijatelja Vladimira Drobnjaka. Na početku kviza smo dobili potencijalnih 50.000 eura koje smo tokom igre pokušali da sačuvamo. Za svakog stranca smo imali po jednu pomoć koja bi nam pomogla da pogodimo tačan broj godina i prodjemo sa što manjim gubicima. U finalnoj rundi smo ostali sa više od polovine tog iznosa, koji na kraju nismo uspjeli da osvojimo.¨ rekao nam je Haris u razgovoru.

Navodi da je publika u studiju bila fenomenalna, kao i ekipa koja je realizovala sam projekat, od voditelja, kako kaže, pa sve do ljudi koji su iza kamere.

¨Trudili su se da naprave jednu pozitivnu i prijateljsku atmosferu, i u tome su uspjeli. Iako smo se vratili “praznih džepova”, siguran sam da smo uspjeli da napravimo jednu zanimljivu emisiju , koja je bar na kratko zabavila gledaoce u ovom vremenu kad nam je smijeh prijeko potreban.¨ zaključio je Numanović, Bjelopoljac koji je bio učesnik u kvizu ¨Pogodi mi godine¨

Izvor Kodex

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Er Srbija uspostavlja letove iz Beograda do Hanovera, Nirnberga i Salcburga

Uprava carina: Na prelazu Preševo sprečeno krijumčarenje skoro kilograma semena marihuane